вівторок, 06 листопада 2012 11:35

Пашинський розважає мітингуючих біля ЦВК

"Бютівець" Сергій Пашинський розважає мітингуючих біля ЦВК.

Я повідомляє кореспондент Gazeta.ua, наразі продовжується акція протесту біля ЦВК. Правоохоронців на периметрі набагато менше, ніж вчора.

Продовжує звучати аудіозапис з попередженням, що ця акція заборонена. В самій будівлі ЦВК знаходиться близько десяти правоохоронців. На акції також присутні народні депутати В'ячеслав Кириленко, Олександра Кужель, Ірина Луценко та Лілія Гриневич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко голодує дев'ятий день

Людей на акції близько 300, вони тримають прапори опозиційних сил. Очікується приїзд один із лідерів Об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка, а поки що на сцені виступають люди, які читають вірші, та один із "бютівців" Сергій Пашинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Левченко і Пилипишин вважають недоцільним проведення повторних виборів

"Вони пам'ятають, що таке півмільйона на Майдані, і пам'ятають ті памперси, що вони змінювали. Вони бояться цього. І те, що вчора ЦВК визнала неможливим встановити вибори а п'яти округах — це багато про що говорить. Це говорити про те, що ми, народ України, можемо і повинні, поставити крапку в цих фальсифікаціях", - розповів він.

Зараз ви читаєте новину «Пашинський розважає мітингуючих біля ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути