середа, 23 квітня 2014 11:31

Пашинський посварився з мітингувальниками під Адміністрацією президента

Пашинський посварився з мітингувальниками під Адміністрацією президента
Фото: radiosvoboda.org

Мітингувальники під Адміністрацією президента посварились з Сергієм Пашинським.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Під час зустрічі з активістами в. о глави АПУ, нардеп Пашинський пояснив, що так званий Меморандум взаєморозуміння для врегулювання ситуації на сході України має на меті пошук компромісу з населенням південно-східних регіонів.

Проте розмова перейшла у сварку.

Люди вимагали, аби влада зайнялася питанням корупції та підвищенням рівня життя, підвищенням зарплат та зниженням цін, а не займалася питаннями мови.

"Я приймаю любі претензії у свою адресу, адресу Турчинова та всієї влади. Але ми повинні розуміти, що претензії повинні бути логічними. Цей меморандум - це наша декларація того, що ми готові чути, слухати і шукати порозуміння, а не те що ми готові когось зраджувати", - заявив Пашинський.

Політик наголосив, що якщо не буде знайдено компромісу між центральною владою та південно-східними регіонами, Україна може втратити ці області.

Також на мітингу протестуючі назвали вказаний Меморандум "державною зрадою", оскільки влада приймає умови від сепаратистів та Росії.

Нагадаємо, що зранку біля Адміністрації президента десятеро активістів громадської організації "Відсіч" мітингують проти ухвалення у парламенті так званого Меморандуму взаєморозуміння для врегулювання ситуації на сході України, який передбачає надання російській мові спеціального статусу.

Зараз ви читаєте новину «Пашинський посварився з мітингувальниками під Адміністрацією президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути