пʼятниця, 21 березня 2014 14:02

Парубій покинув "Батьківщину" - джерело

 

Секретар Ради нацбезпеки й оборони України, він же керівник Самооборони Майдану, Андрій Парубій вийшов із політичної партії ВО "Батьківщина".

Про це повідомляють джерела Gazeta.ua.

Наголошують, що цей його вчинок не свідчить ні про які роздори всередині партії. Також це не є наслідком особистих розбіжностей коменданта Майдану з лінією "Батьківщини".

"Пан Парубій вийшов з "Батьківщини", вже 4 дні назад. Зараз почнуть казати, що пішов розбрат у "Батьківщині", що там починають буксувати в різні боки - цього немає. Є вимога наша (керівництва самооборони - Gazeta.ua). На місцях вимагаємо від Самооборони, щоб вона була політично незаангажована", - розповідає співрозмовник.

"Зараз партії і партійки, особливо на місцях, де вони мають ще якийсь вплив, пробують входити в Самооборону і лобіювати свої інтереси, ховаючись за неї. Ми домагаємося рівновіддаленості від усіх політичних сил, а нам закидають - "та ж Парубій ваш в "Батьківщині". Тому ми неодноразово до нього самі зверталися", - повідомляє джерело.

"Зверніть увагу, людина відмовилася від депутатського мандата. Покажіть мені всіх інших новопризначених, які це зробили. Не зрозуміло ще, хто стане президентом - і нема гарантії, що той самий Парубій залишиться на тій самій посаді", - додає інформатор.

Також пізно ввечері 20 березня відбулися тривалі переговори Парубія з людьми, які продовжують стояти на Майдані.

Автор: Дмитро КАМІНСЬКИЙ
  Секретар РНБО Андрій Парубій
Секретар РНБО Андрій Парубій
Зараз ви читаєте новину «Парубій покинув "Батьківщину" - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути