вівторок, 16 квітня 2013 07:09

Парубій: "Блокування ВР не є панацеєю. Ми йдемо до нього в разі крайньої необхідності"

Парубій: "Блокування ВР не є панацеєю. Ми йдемо до нього в разі крайньої необхідності"
Андрій Парубій. Фото: newzz.in.ua

Опозиція блокує парламент не тому, що дуже цього хоче, а тому що в неї немає іншого виходу.

Про це в ефірі телеканалу ICTV  сказав народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Парубій, коментуючи законопроект "регіонала" Володимира Олійника, яким пропонується штрафувати нардепів за блокування парламенту.

"Чи має депутат приходити на роботу і голосувати? Сто відсотків людей сказали б, що так. Але ми цього змогли добитися тільки блокуванням", - пояснив Парубій причини блокування опозицією трибуни.

Він запевнив: "20 років в українському парламенті народні депутати не голосували особисто. Протягом останнього часу, вперше за всю історію сучасної України, депутати, навіть ці мільярдери, які сиділи на Багамах і островах, вони приїжджають і змушені сідати і голосувати особисто".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція змушена блокувати парламент, бо ПР не виконує закони - Пашинський

"Тому сьогодні ми бачимо, що вони не можуть в залі прийняти своїх корупційні закони, бо не мають більшості. Тому вони змушені як щури тікати в якесь приміщення на Банковій, там тихенько зібравшись і не пустивши ні журналістів, ін. лічильну комісію – їх прийняти, - підкреслив політик. -  Отже, результат (блокування заради персонального голосування – ред..) є видимим. Я впевнений, що якби не було раніше, багато законів, які знищують Україну, не було б прийнято".

Він також визнав, що блокування саме по собі не є панацеєю.

"Ми йдемо на нього не від великого бажання. Ми йдемо до нього в разі крайньої необхідності", - наголосив Парубій і додав, що депутати зараз не отримують зарплату за дні блокування.

Зараз ви читаєте новину «Парубій: "Блокування ВР не є панацеєю. Ми йдемо до нього в разі крайньої необхідності"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути