четвер, 09 червня 2011 11:02

Партію регіонів вигадали швиденько за пляшкою горілки

Партію регіонів вигадали швиденько за пляшкою горілки

Партію регіонів придумали за годину. За пляшкою горілки з салом. Так стверджує автор книги "Партія регіонів. Минуле... Теперішнє... Майбутнє..." Юрій Фролов.

Відтепер у прихильників "регіоналів" додалося обов'язкове чтиво. "Партія регіонів. Минуле... Теперішнє... Майбутнє..." - працю майже на 500 сторінках під редакцією Юрія Фролова та Володимира Пєхоти презентували в середу у Києві.

"Сьогодні знаменний день для Партії регіонів...", - почала свою промову нардеп від ПР Олена Бондаренко. Над книгою, за її словами, пихтіли більше року. Причому писали зовсім не члени партії - ентузіасти, "яким не байдужа доля України". І писали вони нібито безкоштовно.

Головний редактор видання Юрій Фролов додав: працювати над такою книгою було дуже важко. Що, однак, не завадило відмовитися від гонорару - писав, мовляв, з благородних спонукань.

Фролов пригадав: спочатку планував почати книгу розповіддю про засновника партії Володимира Рибака, але передумав. "Книга була вже майже готова, як однієї ночі я прокинувся в три години і зрозумів: вона повинна обов'язково починатися з Віктора Федоровича Януковича, - урочисто оголосив він. - Так народився вступ "Я прийшов творити Україну і доб'юся свого". Одна з трьох розділів: "Поразка" (про вибори 2004 року), "Мінне поле" (період з 2005 по 2010) і "Перемога!" (останні вибори президента).

Однак дещо в книгу таки не увійшло. Зокрема, епізод про те, як придумали ПР. "У 1992 році ми думали, як дійсно створити регіональну партію, яка б відстоювала інтереси областей України, - стишив голос Фролов. - Ми зібралися, за годину все обговорили, відкрили пляшку горілки, випили, закусили салом і прийняли нормальне людське рішення".

Олені Бондаренко розповідь про горілку з салом не сподобалась. Після презентації книги депутат виговорила Юрія Фролова. "Про горілку - це зайве було, - суворо промовила вона. - Розповідайте таке в інтерв'ю, а не на прес-конференції".

Фролов промимрив: мовляв, Володимир Рибак дозволив. "Справа не в тому, хто вам дозволив, а в тому, що це зайве", - насупилась Бондаренко і вийшла із зали.

Зараз ви читаєте новину «Партію регіонів вигадали швиденько за пляшкою горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути