субота, 19 листопада 2011 18:28

Партії Матвієнка і Жебрівського об'єднаються, але фюрера там не буде

Партії Матвієнка і Жебрівського об'єднаються, але фюрера там не буде

Сьогодні на засідання Центральної Ради Української республіканської партії "Собор" було ухвалено рішення про об'єднання з партією Павла Жебрівського "Українська платформа". Це рішення має затвердити з'їзд УРП "Собор", який пройде 3 грудня у Будинку вчителя.

"Має з'явитися політична сила нової якості. Це має бути політична сила не фюрера, не вождя - це має бути політична сила команди. Політична сила не преференцій, які гарантуються своїм близьким і партійцям, а політична сила правди і відповідальності. Представник цієї сили має тішити себе не доларом, а славою в результаті ефективного урядування", - зазначив у своєму виступі голова УРП "Собор" і "нунсівець" Анатолій Матвієнко.

На засідання запросили голову партії "Українська платформа" Павла Жебрівського, члена фракції блоку НУ-НС.

"Об'єднана сила має бути в опозиції до сьогоднішнього режиму і це не обговорюється. Ми узгодили такі принципи об'єднання. Перший - ідеологічний: це національно-демократичний розвиток України. Ми маємо будувати українську Україну. Маємо сповідувати ринкову економіку з елементами державного регулювання та європейські демократичні цінності. Всі рішення мають прийматися колегіально. Щодо фінансування, то не має бути партії одного олігарха, який через деякий час скаже: "Хто платить, той і замовляє музику". Насправді це мають бути фінансові струмочки, які наповнять повноводну ріку, з якої і буде фінансуватися партія", - сказав Жебрівський у своєму виступі.

3 грудня на з'їзді партії також буде розглянуте питання назви нового політичного утворення. Розглядаються варіанти "Українська республіканська платформа" та "Українська платформа "Собор".

Зараз ви читаєте новину «Партії Матвієнка і Жебрівського об'єднаються, але фюрера там не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути