середа, 16 листопада 2011 16:01

Партія регіонів у Криму випробовує нові засоби фальсифікації виборів - Грач

Партія регіонів у Криму випробовує нові засоби фальсифікації виборів - Грач

Цієї неділі у Сімферополі проходили довибори депутата Верховної Ради Криму по 13 округу. На них представники Партії регіонів відпрацювали сценарій, як забезпечити "своїх" членів комісій. Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua розповів нардеп Леонід Грач.

"На цих виборах "регіони" відпрацювали схему висування кандидатів по мажоритарці. Висунулися 20 своїх кандидатів. А потім 13 знялося. Але спочатку надали виборчим комісіям своїх представників. Це були "регіонали", хоч і висунуті від інших партій. Це ноу-хау, такого раніше не використовували", - вважає екс-комуніст.

Грач заявляє, що представники владної партії вдосконалювали також техніку виїзного голосування "на дому": "У виїзні комісії "регіонали" категорично не брали представників інших партій. Більше того, найняли хлопчиків з біцепсами. Ми їх називаємо представниками "макіївського централу". Вони фізично погрожували тим, хто обурювався. Таким чином накидали своєму кандидату значно більше голосів, ніж могло проголосувати на дому. До того ж, заяви про дозвіл голосувати на дому написані одною рукою".

На довибори прийшли 18% загальної кількості виборців, зазначає нардеп.

Як відомо, під час довиборів у Сімферополі переміг "регіонал" Сергій Донич. Він замінить померлого депутата кримського парламенту "регіонала" Олександра Ануфрієва.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів у Криму випробовує нові засоби фальсифікації виборів - Грач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути