четвер, 09 лютого 2012 17:17

"Партія регіонів – це відстійник політиків, куди збирається весь непотріб" - нардеп

"Партія регіонів – це відстійник політиків, куди збирається весь непотріб" - нардеп

Група "Реформи заради майбутнього" буде продовжувати своє існування.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Юрій Гримчак.

"На записах Романа Забзалюка є інформація про те, що ці люди кожного місяця отримують зарплату – по 20-25 тисяч не гривень, а доларів. Зрозуміло, що це достатньо великі гроші. Не думаю, що завтра всі проявлять принциповість і скажуть: "Ми пішли, бо нам погано". Не для того вони раніше йшли зі своїх фракцій. Тим паче, що до завершення нинішньої каденції залишилося півроку. Зараз вони "останнім акордом" будуть заробляти гроші на безбідну старість", - зазначив він.

За словами депутата, керівника групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова за ситуацію із підкупом депутатів "по голові не погладили".

"Представники групи розказували, що пожертвували на Забзалюка свою зарплату. Нагадаю, це 14 тисяч гривень. Наберіть навіть 20 депутатів по 14 тисяч, є сумніви, що це буде 100 тисяч доларів", - зауважив Гримчак.

Політик звернув увагу, що раніше всі знали, що переходи депутатів із фракцій відбуваються за гроші.

"У суспільстві має з'явитися розуміння, що будь-який перехід для політика – це клеймо на все життя. У нас зараз є такі, що побували у всіх фракціях. Зрозуміло, що Партія регіонів – це відстійник політиків, куди збирається весь непотріб. А група Рибакова була таким собі чистилищем", - додав "нунсівець".

Зараз ви читаєте новину «"Партія регіонів – це відстійник політиків, куди збирається весь непотріб" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

111

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути