понеділок, 13 січня 2014 18:07

Партія регіонів: тепер Кличко остаточно не може балотуватися в президенти - винен Яценюк

Партія регіонів: тепер Кличко остаточно не може балотуватися в президенти - винен Яценюк
Михайло Чечетов. Фото: kpravda.com

Зміни до чинного законодавства, ініційовані депутатом від партії "Батьківщина", роблять остаточно неможливим балотування лідера партії УДАР Віталія Кличка в Президенти України в березні 2015 року.

Про це заявив "регіонал" Михайло Чечетов, якого цитує офіційний сайт Партії регіонів.

"Вищий адміністративний суд України відмовився скасовувати рішення Верховної Ради щодо голосування за внесення змін до Податкового кодексу щодо так званої поправки Кличко, яка була підготовлена ​​депутатом від "Батьківщини". На думку політологів, за цим депутатом стояв лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк. Такі зміни до законодавства, ініційовані депутатом від "Батьківщини", а фактично Яценюком, на думку експертів, роблять остаточно неможливим балотування лідера УДАРу Віталія Кличка в Президенти в березні 2015 року", - сказав він.

Нардеп додав, що "Арсеній Петрович хоч і не боксер, але на політичному рингу він, по суті, нокаутував легенду українського боксу Віталія Кличка і перекрив йому кисень на шляху балотування в президенти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Херсоні напали на автобус з активістами, які їхали на Майдан

"Сьогодні Віталію Кличку не позаздриш. Арсеній Петрович може пити шампанське - його політичний удар нижче пояса легендою українського боксу, який звик боротися чесно, досяг мети. Віталій Кличко в політичному нокауті, а пан Яценюк торжествує", - резюмував Чечетов.

Нагадаємо, 13 січня Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) відмовився скасовувати рішення Верховної Ради щодо голосування про внесення змін до Податкового кодексу України про облік та реєстрації платників податків, тобто за так звану "поправку Кличка".

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів: тепер Кличко остаточно не може балотуватися в президенти - винен Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

118

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути