середа, 25 січня 2012 10:56

Партія регіонів шукає красивих, телегенічних чоловіків для першої п'ятірки - Небоженко

Партія регіонів шукає красивих, телегенічних чоловіків для першої п'ятірки - Небоженко

У Партії регіонів серед перших осіб практично немає індивідуальностей представницької зовнішності. Тому там шукають спортивних та телегенічних чоловіків на кшталт міністра фінансів Валерія Хорошковського.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив політолог Віктор Небоженко, відповідаючи на запитання про те, чи буде у Хорошковського своє місце у виборчому списку Партії регіонів.

"Хорошковського ніхто не буде питати, чи є він членом Партії регіонів чи ні. Існує жахлива криза перших привабливих осіб у ПР", - зазначив Небоженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хорошковський: Я не член Партії регіонів і не збираюсь ним бути

На переконання експерта, прем'єр-міністра Миколу Азарова не можна ставити першим у п'ятірці регіоналів, оскільки "це буде знущанням навіть для жителів Донецька".

"Тому шукатимуть спортсменів, телеведучих і просто телегенічних і красивих чоловіків. Хорошковський добре підходить під всі ці три категорії - у нього є свій телеканал, він спортсмен і він телегенічний. Тому його ніхто не буде питати, чи є він членом партії чи ні" , - упевнений політолог.

"Тим більше якщо такою буде вимога московських консультантів до організації першої п'ятірки, то, звичайно ж, його туди поставлять. Не забувайте, ми маємо справу з добре організованими людьми, які мало думають про електорат і багато про перемогу", - підсумував Небоженко.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів шукає красивих, телегенічних чоловіків для першої п'ятірки - Небоженко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути