пʼятниця, 20 січня 2012 23:15

Хорошковський про своє призначення: Безглуздо говорити про тиск Росії на Януковича

Хорошковський про своє призначення: Безглуздо говорити про тиск Росії на Януковича

Міністерство фінансів - найбільш силове відомство з усіх силових структур, які є в нашій країні, вважає новий міністр фінансів Валерій Хорошковський.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Інтер".

Зокрема, говорячи про чутки про те, що його призначили на посаду глави Мінфіну завдяки протекторату Москви, Хорошковський зазначив: "Нерозумно говорити про тиск Росії, тому що президент (Віктор Янукович - ред.) приймає самостійні рішення. Дайте конкретні аргументи, а голослівні заяви ні про що".

"Що стосується того, бізнесмен чи політик я більше, то в моєму обличчі важко насправді виділити, кого більше. З 1996 року я обіймав різні посади. Якщо говорити в сукупності, то на державних посадах я був набагато більше, ніж у бізнесі. Цього я не заперечую ", - зізнався міністр фінансів.

Він також додав, що бізнес-складова у нього теж досить потужна, а гроші - це взагалі "двигун процесу".

Крім того, коментуючи заяви про те, що його нібито призначили міністром фінансів для того, щоб управляти фінансовими потоками в країні і направляти грошові потоки туди, де партія влади має проблеми з електоральною підтримкою, Хорошковський зазначив, що направляти гроші в регіони необхідно, оскільки там потрібна державна підтримка.

"Нова регіональна політика, наявність економічних і фінансових свобод в регіонах - це лежить у нашій площині завдань, які доведеться реалізовувати. Основна проблема, яку ми сьогодні бачимо - це збалансованість державних фінансів", - підкреслив глава Мінфіну.

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський про своє призначення: Безглуздо говорити про тиск Росії на Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути