субота, 20 червня 2015 18:54

Партія Ляшка єдина хто не брав участі у змові проти Наливайченка - експерт

Партія Ляшка єдина хто не брав участі у змові проти Наливайченка - експерт
Фото: www.unian.ua

"Радикальна партія Ляшка – єдина партія що не отримала преференцій від відставки Голови СБУ В.Наливайченка, адже не брала участі у "килимкових домовленостях" та розподілі високих посад" – вважає політичний експерт Дмитро Левусь.

"В день напередодні голосування, кілька партій жорстко заявляли що не підтримають відставку, але уже наступного дня, їх позиція різко змінилася. І це власне сприяло тому, що в суспільстві почали циркулювати чутки про кадрові подарунки Президента в обмін на голоси про відставку. А переписка  Карла Волоха і депутата Сергія Висоцького, стала яскравим підтвердженням" – додав політолог.

"І єдині, хто не змінив позиції у даній ситуації це - Радикальна партія. Яка вимагала звіту голови СБУ, а також відповідей представника Президента, на питання депутатів щодо реальних причин цього подання. Подейкують, що радикали навіть відмовились від своїх кандидатур прокурорів на Чернігівську та Черкаську області" – завершив Левусь.

Нагадаємо, що Фракція РПЛ ініцювала збір підписів за відставку Генпрокурора Шокіна, у зв'язку із втечею С.Клюєва.

Зараз ви читаєте новину «Партія Ляшка єдина хто не брав участі у змові проти Наливайченка - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути