четвер, 07 липня 2011 13:38

Парламент готується ліквідувати соціальні пільги українців - Томенко

Парламент готується ліквідувати соціальні пільги українців - Томенко

Віце-спікер парламенту Микола Томенко прогнозує, що на поточному тижні парламент ліквідує більшість соціальних пільг.

Про це він сказав на брифінгу у Верховній Раді.

"Я не пам'ятаю жодного дня в парламенті, коли за день сесійного засідання були ліквідовані соціальні права практично по всій лінії координат. Крім того, зараз завершується розгляд законопроектів, якими стартує оптимізація, а точніше ліквідація та перепрофілювання охорони здоров'я", - підкреслив він.

За його словами, іншим законом влада хоче негайно легалізувати продаж землі вже з 1 січня 2012 в законі про державний земельний кадастр.

"Законом з одного боку вводиться значна кількість платних послуг у роботі, навіть процедура оформлення землі. Вибудовується така система роботи, за якою можна частково легалізувати роботу з землею сільгосппризначення. Закон фактично фіксує запуск повноцінного функціонування ринку землі", - підкреслив він.

"Зараз владу цікавить, скільки дати землі у ті руки, які хочуть її отримати. Ми з експертами аналізували ситуацію. Вони говорять, що всім членам Партії регіонів не вистачить землі. Напевне вона дістанеться тільки членам політбюро і керівникам партійних обкомів в областях", - додав Томенко.

Нагадаємо, що на цьому тижні Верховна Рада має розглянути законопроект 7562, який передбачає, що обсяг фінансування пільг буде затверджуватися Кабміном.

Зараз ви читаєте новину «Парламент готується ліквідувати соціальні пільги українців - Томенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути