четвер, 25 жовтня 2012 13:32

Парад фальшивок проти Горбаля

В останній тиждень перед виборами Київ буквально захлеснув "дев'ятий вал" фальшивок, інсценівок і підробок. У 221-му виборчому окрузі основною мішенню фальсифікаторів став народний депутат України Василь Горбаль, який виступає як незалежний кандидат. Махінатори від політики, не здатні домогтися прихильності виборців і залучити їх на свій бік справами та передвиборними програмами, розпочали проти Горбаля справжню інформаційну війну "чорного піару" - повідомляє прес-служба народного депутата.

Останнім часом широкого поширення набули помилкові "псевдоновини", які компрометують народного депутата України Василя Горбаля. Опоненти, бачачи неможливість конкурувати з ним іншими засобами, почали вкидати в Інтернет сфабриковані відеоролики, які не мають ніякого відношення до дійсності.

Прес-служба Василя Горбаля також попереджає, що їй відомо про підготовлені на день виборів провокації. На окремих виборчих дільницях буде відключатися світло, будуть проводитися вкидання фальшивих бюлетенів. Всі дані про це передано правоохоронним органам.
Мабуть, безпосереднім виконавцям брудних справ варто задуматися про своє майбутнє. Адже нести адміністративну та кримінальну відповідальність належить саме їм, в той час як справжні махінатори, можливо, зможуть вийти сухими з води.

Зараз ви читаєте новину «Парад фальшивок проти Горбаля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути