пʼятниця, 29 січня 2016 17:41

Пайєтт розповів, як перемогти "кисельових всього світу"

Пайєтт розповів, як перемогти "кисельових всього світу"
zn.ua

У гібридній війні, розв'язаній Кремлем проти України, кинути всі сили на боротьбу з російською пропагандою було би найбільшою помилкою.

Про це на брифінгу заявив посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

"Найбільша помилка, якої може припуститись Україна, - використовувати весь час і всі зусилля, щоб спростувати всю цю брехню. Це все одно, що витратити останній ковток повітря на слова:"Тут немає фашистів! Ви взагалі про що?" Саме цього і хоче Росія", - сказав він.

Пайєтт нагадав, що у психології існує поняття "відображення" - коли людина повністю копіює поведінку свого опонента.

"Це один із ризиків для України. Величезна помилка - створювати "фабрику тролів" на зразок тієї, що знаходиться у Санкт-Петербурзі. Для штампування контрпропаганди у соцмережах. Величезна помилка - створювати "міністерство правди". Це не допоможе перемогти у цій інформаційній війні", - вважає посол.

За словами Пайєтта, головним пріоритетом для українського суспільства у 2016 році повинна бути успішна боротьба з корупцією.

"Це ключове питання у демонстрації того, що Україна рухається вперед. У цьому сенсі кращою зброєю проти кисельових всього світу є ваш антикорупційний прокурор. Це заступники генпрокурора, як Давід Сакварелідзе. Які притягують злочинців до відповідальності. Це ваше антикорупційне бюро. Всі інститути, які США будуть рішуче підтримувати", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Пайєтт розповів, як перемогти "кисельових всього світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути