субота, 24 серпня 2013 17:04

Звільнення Тимошенко — єдиний шлях України до Євросоюзу - Соболєв

Звільнення Тимошенко — єдиний шлях України до Євросоюзу - Соболєв
Фото: Сергій Старостенко

Звільнення ув'язненої екс-прем'єри Юлії Тимошенко — єдиний шлях України до Євросоюзу.Про це  під час виступу на мітингу у столиці сказав нардеп "Батьківщини" Сергій Соболєв.

"Ми можемо провести економічну реформу, змінити суди, прокуратуру, тотально корумповану систему суспільства. Але ми ніколи цього не зможемо зробити, якщо в країні не буде вільних виборів, залишатимуться за гратами лідер опозиції Юлія Тимошенгко та інші ні в чому не винні борці за Україну. Без звільнення Юлії Тимошенко наш доступ у Єрвопейський союз, буде лише ознакою того, що Янукович зробив це, щоб вирішити свої питання, свою долю. Саме тому Юліне звільнення — шлях у Європу. І далі наведення європейського порядку в Україні, відсторонення від влади Януковича і прихід єдиного демократичного кандидата в президенти", -наголосив політик.

Депутат подякував людям за те, що вони розуміють "Україні була і буде незалежною".

"Україна має буде країною, де немає політичних репресій та поборена корупція",- додав він.

Нагадаємо, опозиція провела урочисту ходу з Михайлівської площі до памятника Тарасу Шевченку. Там провели мітинг. За інформиацією прес-служби в акції взяло участь близько 3 тис людей. Водночас сьогодні на Майдані Незалежності відбувається концерт "Молодих регіонів".

Зараз ви читаєте новину «Звільнення Тимошенко — єдиний шлях України до Євросоюзу - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути