середа, 04 липня 2012 16:53

Спецтема: Боротьба за "мову"

Опозиції немає сенсу складати депутатські повноваження - Кендзьор

Опозиції немає сенсу складати депутатські повноваження - Кендзьор
Ярослав Кензьор каже, що Ющенко не бачив, що відбувалось у сесійній залі. Фото: vlasti.net

Опозиції немає сенсу складати депутатські повноваження, бо це нічого не дасть.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат - "нунсівець" Ярослав Кензьор, коментуючи заяву екс-президента України Віктора Ющенка. Він заявив, що представники об'єднаної опозиції мають скласти свої депутатські повноваження, оскільки вони не впоралися з місією, покладеною на них виборцями.

"Насправді  я  історію із Віктором Андрійовичем Ющенком залишив би без коментарів. Коментувати, не будучи на місці подій, складно. Мабуть, Віктор Андрійович не зовсім орієнтувався  в тому, що робилося в залі, коли трапилося голосування, і що робилося вже після цього, і як воно в кінцевому підсумку. З мого погляду, достатньо нормально вийшло. Будемо сподіватися, що цього так званого закону в переліку законів України не буде", - сказав нардеп.

За словами Кендзьора, не зважаючи на те, що Ющенко не було біля Українського дому,  там були представники його фракції.

"Постійно був і активно себе поводив біля Українського дому Зіновій Шкутяк, Микола Кульчинський та інші. Лілія Григорович голодує разом із нами. Тобто частина фракції Віктора Андрійовича успішно взяли участь у голодуванні і протестах", - додав він.

"Нунсівець" зазначив, що в складанні мандатів за пару днів до кінця сесії не має сенсу.

"З  мого погляду, коли тільки позавчора Віктор Матчук склав депутатські повноваження, це можна розцінювати справді як сильний хід.  А коли це вже  буде повторюватися  декількома депутатами, це вже буде таке  собі мавпування. Треба зважати  на те, що до кінця цієї сесії лишилося  зовсім небагато, потім канікули, а у кінці жовтня вибори. На цьому завершується каденція. Складати мандати немає сенсу, це нічого не дасть", - зауважив Кендзьор.

Зараз ви читаєте новину «Опозиції немає сенсу складати депутатські повноваження - Кендзьор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути