субота, 09 листопада 2013 00:48

Опозиція запропонувала ПР розробити "лікувальний" закон вже сьогодні

Опозиція запропонувала ПР розробити "лікувальний" закон вже сьогодні
Ірина Геращенко. Фото: tsn.ua

Народний депутат від фракції УДАРу Ірина Геращенко запропонувала Партії регіонів (ПР) вже у суботу, 9 листопада, провести засідання депутатської групи з підготовки спільного законопроекту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон.

Про це опозиціонерка заявила в ефірі каналу Інтер.

"Як член новоствореної групи, я пропоную, щоби ми завтра (у суботу — ред.) зібрались о 9.00 і допрацювали цей закон з тим, щоб у понеділок ми його вже не обговорювали, а прийняли", - наголосила Геращенко.

Вона пообіцяла, що зателефонує усім членам групи, які представляють у ній опозиційну частину парламенту, й запросить їх на екстренне суботнє засідання. Нардеп уточнила, що це — Андрій Кожем'якін, Ірина Луценко, Геннадій Москаль, вона і позафракційний Ігор Єремєєв.

"Таким чином, 12 листопада ми можемо провести позачергове засідання Верховної Ради і прийняти всі законопроекти, необхідні для підписання Угоди про асоціацію", - підкреслила Геращенко.

Разом з тим, вона додала, що голова Верховної Ради Володимир Рибак досі не підписав розпорядження про створення робочої групи з підготовки вищезгаданого законопроекту, тому що до її складу не подала свого кандидата фракція Компартії.

Нагадаємо, Верховна Рада створила спецгрупу з підготовки законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном. Її очолив нардеп-"регіонал" Геннадій Васильєв. Із 13 місць у цій комісії опозиції віддали лише 5.

Спочатку планувалося, що перше засідання робочої групи відбудеться 11 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція запропонувала ПР розробити "лікувальний" закон вже сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути