понеділок, 14 травня 2012 12:03

Опозиція вимагає гармонізувати законодавство у відповідності до європейських норм

Опозиція вимагає гармонізувати законодавство у відповідності до європейських норм
Андрій Кожем'якін. Фото: byut.com.ua

Об'єднана опозиція наполягає на негайному розгляді питання по гармонізації українського законодавства.

Про це на погоджувальній раді сказав лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

"Сьогодні об'єднана опозиція вимагає прислухатися Верховній Раді, українській владі та особисто президениту Віктору Януковичу до лідерів провідних демократичних країн, які сьогодні застерігають українську владу і кажуть, що при подальшому порушенні прав людини та політичних репресіях Україна опиниться у повній міжнародній ізоляції. Заради виходу України з політичної міжнародної кризи, ми пропонуємо терміново внести на розгляд Верховної Ради щодо гармонізації українського законодавства до європейських норм та стандартів", - наголосив він.

Коментуючи заяви Генпрокуратури щодо надання медичної допомоги екс-прем'єру Юлії Тимошенко, депутат зауважив:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Брюсселі сьогодні подумають над бойкотом Євро-2012

"Скільки можна ховатися від проблеми. Ми хіба сьогодні не розуміємо і не бачимо, що Тимошенко, Луценко та Іващенко тяжко хворі? Їм сьогодні загрожує інвалідність. Вони не довіряють провладній медицині і мають на це свої підстави. Віктор Федорович колись не довірився українським ортопедам і поїхав лікувати своє коліно до шаманів. Була така історія. Микола Янович Азаров довіряє автрійським лікарям. Тобто такі випадки у нашій сучасній українській історії є. Проблема не в українських лікарях. Юлія Тимошенко, як і всі українці, поважає їх за відданність та тяжку працю. Але питання в недовірі до провладної медицини".

Кожем'якін зазначив, що Тимошенко ще не встигла здати аналіз крові, а вже з'являються офіційнй коментарі, що в ній можуть знайти, Іващенко не встає з ліжка через проблеми зі спиною, а Луценку занесли інфекційне захворення. Пролітик поцікавився, чи стане комусь легше, якщо ці люди загинуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Європі Азарову сказали не їхати в Брюссель: "Залишайтеся вдома"

Коментуючи лікування екс-прем'єра у харківській лікарні, "бютівець" зауважив, що наврядчи в лікарняній палаті із гратами на вікнах і цілодобовому відеостежені людина одужає і поліпшить своє здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція вимагає гармонізувати законодавство у відповідності до європейських норм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути