вівторок, 02 липня 2013 10:31

Опозиція пропонує створити комісію з питань вдосконалення законодавства про вибори

Опозиція пропонує створити комісію з питань вдосконалення законодавства про вибори
Фото: dt.ua

Вчора на нараді у спікера Володимира Рибака лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк запропонував створити тимчасову спеціальну комісію з питань вдосконалення законодавства про вибори.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам в парламенті.

"Ми сьогодні очікуємо відповіді від Олександра Єфремова та Володимира Рибака, чи готові вони голосувати за цю комісію. Тоді, можливо, вона розгляне питання виборів у 5 округах. Якщо вона буде готова на цьому тижні, то означатиме, що перші пленарні дні вересня ми проголосуємо це питання та отримаємо остаточний варіант", - зазначив він.

Політик впевнений, що план ПР про проведення виборів у серпні — провадився: "Ми доклали до цього зусилля. Таким чином, виборів у 5 проблемних округах в серпні не буде, бо всі у відпустках, не можливо запросити іноземних спостерігачів, і реально неможливо розгорнути виборчі штаби та вести передвиборчу кампанію".

Він сказав, що вчора у Рибака опозиція запропонувала провести вибори 27 жовтня, але якщо це не підлаштовує більшість, то згодні на проведення виборів наприкінці вересня. Він повідомив, що представники більшості не дали відповіді на це питання.

Яценюк вважає, що ПР хоче провести ці вибори вже після саміту Україна-ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція пропонує створити комісію з питань вдосконалення законодавства про вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути