субота, 24 листопада 2012 18:21

"Опозиція домовиться про єдиного кандидата на президенстьких виборах, але час покаже - хто це буде" - "свободівець"

"Опозиція домовиться про єдиного кандидата на президенстьких виборах, але час покаже - хто це буде" - "свободівець"
Юрий Левченко: через півтора роки подивимося, хто зможе протиставити себе банді. Фото: www.segodnya.ua

Опозиція може домовитися щодо спільного кандидата на президентських виборах у 2015 році.

Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповів кандидат у народні депутати від партії ВО "Свобода" по скандальному 223-му окрузі Юрій Левченко.

Він підкреслив, що якщо у Януковича все ж не вдасться змінити Конституцію і президентські вибори відбудуться, як і заплановано у 2015 році, то опозиція має діяти консолідовано, аби врешті перемогти його.

"Залишається питання, як все ж перемогти Януковича на виборах. Поки рано говорити про те, чи це буде єдиний кандидат від опозиційних сил, чи це буде відсіювання кандидатів під час першого туру. Бо треба подивитися, як всі себе покажуть у парламенті", - наголосив "свободівець".

Левченко додав: "Не можна зараз говорити про якихось єдиних кандидатів чи фаворитів, якщо виявиться, що ті, кого вважали фаворитами, себе покажуть з негативної точки зору і через півроку перебіжать до Януковича. Треба почекати, треба попрацювати в цьому парламенті і вже перед президентськими виборами підійти з консолідованою позицією і вирішити, хто гідний протиставити себе цій банді".

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи не виключає він, що між опозицінерами на президентських виборах можуть бути такі ж домовленості щодо спільного кандидата, як і на цьогорічних парламентських, Левченко наголосив: "Абсолютно не виключаю. Це цілком можливо. Але перед тим, як розглядати реальні механізми цього об'єднання, треба ще почекати і придивитися до всіх потенційних кандидатів".

За словами "свободівця", про реальну кандидатуру від опозиції на президентські вибори варто вже буде говорити приблизно через півтора роки.

Детальніше інтерв'ю зі "свободівцем" Юрієм Левченком читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиція домовиться про єдиного кандидата на президенстьких виборах, але час покаже - хто це буде" - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути