пʼятниця, 01 березня 2013 23:24

Опозиція благатиме Рибака зберегти депутатство Власенка

Опозиція благатиме Рибака зберегти депутатство Власенка
Фото: korrespondent.net

Опозиція вимагатиме від голови Верховної Ради Володимира Рибака відкликати його подання до Вищого адміністративного суду України (ВАСУ)  щодо позбавлення народного депутата, члена фракції ВО "Батьківщина" Сергія Власенка депутатських повноважень.

Про це в ефірі телеканалу ТВі повідомив народний депутат від "УДАРу" Валерій Карпунцов.

Зокрема, політик заявив, що опозиційні фракції вимагатимуть від спікера ВР Рибака відкликати позов до ВАСУ щодо позбавлення депутатського мандата Власенка.

"Ми будемо переконувати голову Верховної Ради відкликати цей позов. Він мусить це зробити", – зазначив Карпунцов, додавши, що опозиція порушить це питання у понеділок на засіданні погоджувальної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" скликає збори для підписання фіктивного рішення комітету по справі Власенка - нардеп

Депутат від "УДАРу" також уточнив, що якщо Рибак відмовиться відкликати позов до ВАСУ, то це буде підтвердженням існування вибіркового правосуддя в Україні.

"Якщо на підставі сфальшованих документів буде прийнято рішення про позбавлення мандата Сергія Власенка, то це буде доказом вибіркового правосуддя, яке нищить парламентаризм", – наголосив Карпунцов.

"Це робиться для того, аби позбавляти опозиційний табір "бойових штиків" і голосів. І я думаю, що це не остання акція влади щодо депутатів від опозиції", – спрогнозував парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція благатиме Рибака зберегти депутатство Власенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути