четвер, 17 травня 2012 22:22

Опозиція бачить Кличка єдиним кандидатом у мери Києва - Томенко

Опозиція бачить Кличка єдиним кандидатом у мери Києва - Томенко
Микола Томенко відмовляється вірити, що він не піде. Фото: progolovne.ck.ua

У опозиції немає іншого єдиного кандидата в мера Києва, крім лідера партії "Удар" Віталія Кличка. Про заявив віце-спікер Верховної Ради, член партії "Батьківщина" Микола Томенко в ефірі телеканалу Тві, пише "Українська правда".

"Я не хочу вірити, що він не піде. Тому що, на мою думку, якщо він відмовиться балотуватися від опозиції, то він поставить під сумнів принципову позицію як представника опозиційного табору, і складеться враження, що він грає в якусь чужу гру", - зазначив він.

"Чому я так кажу? Уявіть собі, що ця теза, яку він оголосив, я думаю, що це зрадники йому підказали цю тезу, про малі повноваження. Таке враження, що Верховна Рада вчора це проголосувала", - заявив Томенко.

Він зауважив, що ніякий кандидат, окрім Кличка, не може перемогти Попова.

"Ніхто нас не чує на телебаченні (сміється)? Можна сказати, що це таємниця наша: в опозиції немає іншого кандидата, який за 60 днів виборчої кампанії може перемогти Попова", - уточнив політик.

За його словами, ні Катеринчук, ні Кужель не мають шансів на перемогу.

"З того, що я знаю, як велися переговори. Позиція однозначна. Ми знаємо рейтинги. Ми шануємо і Катеринчука, і Кужель, але рейтингові показники цих людей є такими, що в умовах особливо літньої і короткої виборчої кампанії, жоден з них примарні, я би сказав, має шанси перемогти", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція бачить Кличка єдиним кандидатом у мери Києва - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути