вівторок, 02 квітня 2013 13:18

Опозиціонери повісили на трибуні Ради сучасну карту Києва "ПопАзарія"

Опозиціонери повісили на трибуні парламенту плакат: "Сучасний Київ очима людей".

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Там, де має бути записано масштаб карти: "ПопАзарія мірило 1:1 ("внатуре")".

Автор: Фото: facebook.com
 

На плакаті зображена карта міста Києва, поверх якої наклеєні фотографії з заторами на дорогах, великими купами снігу, засніженими фурами, баками повними сміття.

Також є написи: "Правобережне бездоріжжя", "Лівобережне безпораддя", "Північний полюс Києва" із зображенням білих ведмедів та "Південний полюс Києва" із зображенням пінгвінів.

Не дивлячись на те, що перерва у роботі парламенту мала закінчитися ще 20 хвилин тому, ранкове засідання парламенту досі не продовжене.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція вимагала призначення київських виборів, а Рибак узяв півгодинну перерву

"Ця карта - узагальнена картина Києва, яку ми склали на основі тисячі дописів та фотокарток, - пояснює на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп від "Батьківщини" Володимир Бондаренко. - Це відчай мільйонів киян, що годинами стояли у пробках, пішки ішли додому, ночували у кав'ярнях, стояли у чергах за хлібом, не дочекалися швидкої допомоги у той час, коли намісник Януковича Попов спокійнісінько відпочивав за кордоном".

За словами депутата, цю карта у парламенті адресована "регіоналам" і комуністам.

"Сьогодні ми принесли цю карту у Верховну Раду "регіоналам" і комуністам, які затягують голосування у раді, аби недопустити у Києві ніяких виборів. Але їм це не вдасться! Вибори будуть! І наш тиск на ПРдонів буде адекватний їхнім маніпуляціям. Ще ніякому можновладцю у світі не вдалося зупинити рух мільйонів. А сьогодні увесь Київ більше не хоче жити у місті, яке нагадує скоріше руїну після мародерів, ніж столицю європейської держави", - наголосив Бондаренко.

Опозиціонер переконаний, що "якщо зараз не зупинити це "покращення по-київськи", то згодом будуть карти паводків, бездоріжжя, комунального хаосу та іншого безладу, в якому житимемо ми з вами".

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонери повісили на трибуні Ради сучасну карту Києва "ПопАзарія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути