Ексклюзиви
понеділок, 14 жовтня 2013 16:03

Опозиціонер поскаржився, що влада називає його сатаною

Опозиціонер поскаржився, що влада називає його сатаною
Леонід Даценко: Скоро в церквах богослужіння замовлятимуть та спалюватимуть моє опудало. Фото: kropyva.ck.ua

Влада готує провокації на виборчому окрузі №197 з центром у Каневі на Черкащині.

Про це сьогодні на прес-конференції заявив кандидат у нардепи від опозиції по цьому округу Леонід Даценко.

"Понад два тижні на окрузі безплатно поширюється провладна газета "Молодь Черкащини". На кожній сторінці видання губернатор Тулуб подає звіт про покращення й доповнює його численними власними фотографіями. У цій газеті він не говорить про зачинені владою школи та лікарні. Утім провладні журналісти не зупиняються ні перед чим. В останньому номері прямо назвали мене сатаною. Так і пишуть: "Дивлюся на Леоніда Даценка, а перед очима – нечиста сила". Скоро в церквах богослужіння замовлятимуть та спалюватимуть моє опудало", - зауважив Даценко.

За словами політика, його можуть не зареєструвати кандидатом у нардепи

"Уже зараз мені повідомляють, що районами округу роз'їжджають голови райдержадміністрацій і заспокоюють своїх прихильників. Мовляв, то байдуже, що в Даценка такий високий рейтинг, а в Партії регіонів - лише кілька відсотків. У нас є запасні варіанти: або ми не зареєструємо Даценка, або знімемо з реєстрації", - наголосив політик.

Опозиціонер упевнений, що цього разу провладний кандидат, хто б ним не був, не набере тих голосів, які минулого року мав його суперник Богдан Губський.

"У влади залишається небагатий вибір: або підкинути мені наркотики, або роздавати гроші від мого імені, або вчинити якусь іншу провокацію. У такому випадку я вийду на центральну площу Черкас і буду безпосередньо звідти проводити свою виборчу кампанію. Нехай вся Європа побачить, як діюча українська влада насправді дотримується європейських цінностей", - зазначив Даценко.

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонер поскаржився, що влада називає його сатаною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути