пʼятниця, 27 травня 2016 13:05

"Опозиційний блок" вибрав співголів партії та висунув кандидатів на проміжні вибори

"Опозиційний блок" вибрав співголів партії та висунув кандидатів на проміжні вибори
Фото: opposition.org.ua

27 травня в Києві пройшов з'їзд політичної партії "Опозиційний блок".

Мета з'їзду - об'єднання опозиційних політичних сил країни заради миру та розвитку. Об'єднання всіх, хто проти політики чинної влади: війни, тарифного та соціального геноциду, провального непрофесійного управління країною, руйнування економіки і втрати робочих місць, гуманітарної катастрофи.

У ході з'їзду планується внести зміни до Статуту партії, обрати нові керівні органи політсили, а також висунути кандидатів в народні депутати на проміжні вибори до Верховної Ради, які призначені на 17 липня 2016 р.

Делегати VII з'їзду "Опозиційного блоку" затвердили нову редакцію Статуту партії, обрали керівні органи політсили.

Співголовами партії одноголосно обрані Юрій Бойко та Борис Колесніков.

У Політвиконком увійшли: Юрій Бойко, Юрій Воропаєв, Борис Колесніков, Олександр Касянюк, Сергій Ларін, Сергій Льовочкін, Вадим Новинський, Олександр Пузанов.
Співголовами Контрольно-ревізійної комісії стали Олексій Білий та Наталія Королевська.

З'їзд доручив Політвиконкому в двомісячний термін сформувати пропозицію по складу Політради партії "Опозиційний блок" з головною метою - об'єднання всіх опозиційних сил, політиків, лідерів громадської думки, представників місцевого самоврядування, яким небайдужа доля країни.

"Опозиційний блок" відкритий для всіх, хто виступає проти політики чинної влади: війни, тарифного і соціального геноциду, провального непрофесійного управління країною, руйнування економіки, хто виступає за мир, справедливість і безпеку, за економічний і соціальний розвиток України.

З'їздом прийнято рішення затвердити розширений склад Політради партії "Опозиційного блоку" на загальнонаціональному об'єднавчому форумі Опозиційних сил у вересні 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиційний блок" вибрав співголів партії та висунув кандидатів на проміжні вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути