понеділок, 20 січня 2014 16:32

Опозиційні лідери не хочуть робити окремих заяв — Мірошниченко

Опозиційні лідери не хочуть робити окремих заяв — Мірошниченко
Ігор Мірошниченко. Фото: www.unian.ua

Опозиційні лідери не хочуть робити окремих заяв, оскільки вони можуть бути використані на користь президента Віктора Януковича.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів нардеп-"свободівець" Ігор Мірошниченко.

"Кличко дуже часто робить сам заяви. Найближчим часом у штабі національного спротиву будуть всі пояснення і заяви. Сьогодні розкол опозиції на користь Партії регіонів. Єдність опозиції — це найважливіший фактор, який тримав майдан та формував системні методи боротьби проти влади", - розповів нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабусі допомагають протестувальникам Євромайдану збирати "бойову" бруківку

На уточнююче запитання: чи є розкол у опозиції Мірошниченко відповів: "Немає розколу. Саме тому ми не хочемо робити якихось окремих заяв. Янукович єдиний несе повну відповідальність за кровопролиття і протистояння на вулицях. Якщо він не хоче чути політиків значить говорить вулиця."

Нагадаємо, що лідер УДАРу Віталій Кличко закликав всіх українців їхати на Київ, оскільки влада оголосила війну народу. Крім того, сьогодні Кличко заявив, що вимагає від Януковича особисто сісти за стіл переговорів. Вчора лідер УДАРу мав зустріч з Януковичем у Межигір'ї. Згодом у інтерв'ю громадського телебачення пояснив це тим, що був на барикадах і не мав часу радитись з кимось про цю зустріч. Також розповів, що мав "напружену розмову" з іншими лідерами. Зазначимо, керівники "Батьківщини" Арсеній Яценюк та "Свободи" Олег Тягнибок від учора не робили жодних заяв.

Зараз ви читаєте новину «Опозиційні лідери не хочуть робити окремих заяв — Мірошниченко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути