понеділок, 20 червня 2016 01:20

Онищенко вирішив піти до НАБУ

Онищенко вирішив піти до НАБУ
www.segodnya.ua

Нардеп Олександр Онищенко заявив, що хоче сам піти в НАБУ.

Про це Онищенко заявив в ефірі телеканалу "Інтер" ввечері 19 червня.

"Я, напевно, сам піду в НАБУ, запрошу усе телебачення і камери, і будемо тоді спілкуватися в публічному процесі, щоб ніхто не говорив, що я кудись тікаю, ховаюся від слідства", - заявив нардеп.

Також Онищенко сказав, що не отримував від НАБУ ніяких офіційних документів.

"За весь час НАБ не передало мені жодного документа хоча б для ознайомлення... Ніхто до мене не приходив, ніхто мене не сповіщав", - сказав Онищенко.

Нардеп вважає, що проти нього розгорнуто чергову кампанію, щоб забрати його бізнес. Депутат хоче переконати регламентний комітет ВР і парламент не підтримувати подання генпрокурора Юрія Луценка про зняття з нього депутатської недоторканості, притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт.

"Знаючи про те, що я ні в чому не винен, я буду переконувати і регламентний комітет, і парламент не підтримувати це фіктивне звинувачення на мою адресу", - зазначив народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Справа Онищенка": усі 10 затриманих під арештом

Нагадаємо, детективи НАБ увечері 15 червня провели обшук у приймальні Олександра Онищенка. Також підготували подання на зняття недоторканності, звинувативши нардепа в створенні схеми з незаконного продажу газу і участі в ОЗУ.

Після чого Онищенко залишив Україну. Повернувся після закриття Ради і заявив, що може озвучити "фатальні для влади" слова.

Зараз ви читаєте новину «Онищенко вирішив піти до НАБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути