неділя, 04 грудня 2016 00:32

Онищенко назбирав на Порошенка 4 кейси компромату - ЗМІ

Онищенко назбирав на Порошенка 4 кейси компромату - ЗМІ

Скандальний нардеп Олександр Онищенко має 4 кейси із записами матеріалів, які компрометують президента Петра Порошенка та його оточення. Про це пише DT.UA.

"У першому — купівля голосів під необхідні рішення в залі парламенту. У другому — віджим потоків і часток на користь бізнесмена Порошенка і Ко. У третьому — розподіл тіньових дивідендів з тією ж командою у сфері роботи з "Укргазвидобуванням", - йдеться у статті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онищенко хотів підкупити парламентарів

"Є і четвертий кейс, записаний, щоправда, не new-Мельниченком, а людьми медіавласника Віктора Зубрицького, і стосується він усього комплексу торгів людей Порошенка, приведених на переговори Олександром Онищенком, при спробі купити (віджати) канал 112.", – пише автор.

Зазначається, що в день, коли Рада голосувала за позбавлення Онищенка депутатської недоторканності, сам він перебував у Москві.

"Якби в день голосування про зняття недоторканності й дозвіл на арешт Онищенко не хизувався своїм перебуванням у Москві, рішення через зал не пройшло б. Принаймні не про арешт. З Москви у такому вразливому становищі і просто так, без "інвентаризаційного номера", – повідомило джерело видання.

Нагадаємо, 2 грудня Онищенко, який переховується від українського правосуддя в Лондоні, передав російській владі записи, нібито зроблені ним під час розмов з президентом.

В ефірі російського пропагандистського телеканалу "Росія 1" Онищенко заявив, що Порошенко нібито здійснював підкуп депутатів для прийняття Верховною Радою необхідних рішень.

Зараз ви читаєте новину «Онищенко назбирав на Порошенка 4 кейси компромату - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути