пʼятниця, 13 грудня 2013 11:26

Вони годинами стоять в оточенні і мочаться в штани - журналіст про солдатів внутрішніх військ

Вони годинами стоять в оточенні і мочаться в штани - журналіст про солдатів внутрішніх військ
Станіслав Речинський Фото: infostok.org

Журналіст Станіслав Речинський на своїй сторінці у мережі Facebook написав про жахіття буднів солдатів внутрішніх військ, яких звезли до Києва.

"Матері , сестри і дружини співробітників міліції, передусім " Беркуту" і " ВВ". Ваші рідні зараз - в серйозній небезпеці. І не через демонстрантів. А передусім через дій їх непрофесійних і злочинних керівників. Ті, хто перебуває у відрядженні в Києві - здебільшого вже серйозно хворі. Вони голодують. Вони сидять на сухому пайку, а то й без нього вже багато днів. Вони сплять в холодних автобусах. Їх примушують стояти по кілька годин в оточенні. І при цьому не дозволяють відлучатися в туалет під загрозою семирічного тюремного терміну. Багатьом доводиться мочитися просто в штани і продовжувати стояти на морозі. У багатьох з ваших дітей в результаті серйозно хворі нирки. І це - вже на все життя", - написав Речинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столицю звозять антимайдан: тисячі людей йдуть Печерськом під прапорами ПР

За словами журналіста, у Києві найближчим часом очікується велика провокація влади проти Майдану.

"У Києві найближчим часом очікується велика провокація влади проти Майдану. Ваші діти стануть в цій провокації першими жертвами. Буде або вибух автобуса з міліцією, або напад бандитів, переодягнених у демонстрантів. Ця влада піде на все заради власного порятунку. І не пошкодує нікого з ваших синів. Матері, об'єднуйтеся в Комітети солдатських матерів, йдіть до Захарченко, вимагайте повернення дітей додому. Або просто приїжджайте в Київ, і забирайте їх силою. Для Захарченка, для міліцейських начальників, для політиків - ваші діти лише гарматне м'ясо, яке вони вже вбивають", - заявив журналіст.

 

Зараз ви читаєте новину «Вони годинами стоять в оточенні і мочаться в штани - журналіст про солдатів внутрішніх військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути