понеділок, 05 квітня 2010 18:16

Олійник підтримує перехід Портнова в команду Януковича

Олійник підтримує перехід Портнова в команду Януковича
"Андрій Портнов перейшов з політики до державної служби. Саме так це і є, і треба розуміти, що коли закінчилися виборчі процеси, країна входить у нормальний період, коли треба зрозуміти, що крім політичного процесу, є ще й інші", - про це сказав народний депутат від БЮТ Святослав Олійник коментуючи перехід Портнова на роботу в Адміністрацію Президента.

"Коли людина, в даному випадку Портнов, обирає варіант, що виходить з політичного процесу і йде на державну службу, то це вже інша сфера діяльності.

Портнов прийняв пропозицію Президента, перейшов на державну службу, залишив політичну діяльність. Я його абсолютно підтримую в цьому рішенні, оскільки знаю, що людина з таким потенціалом, як у нього, повинна все ж таки витрачати свої сили не тільки на політичну діяльність, яка дуже часто має характер взаємного критиканства, а він може реально працювати і бути дуже корисним у тих сферах і галузях, у яких він працює. Власне кажучи, сьогодні судовий напрямок - це саме для такої людини, як Портнов", - сказав Олійник.

Він переконаний, що інтелектуальні зусилля Портнова і його досвід будуть слугувати країні, і в цьому напрямку Україна отримає дуже продуктивні результати.

"А політичну риторику варто залишити для парламенту. Там достатньо і без Портнова спеціалістів з того, як і кого критикувати", - зазначив Олійник.

Нагадаємо, що 2 квітня Президент України Віктор Янукович призначив бютівця .Портнова заступником глави Адміністрації Президента України - керівником Головного управління з питань судової реформи та судоустрою.

За матеріалом: ІМК.
Зараз ви читаєте новину «Олійник підтримує перехід Портнова в команду Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути