середа, 05 серпня 2015 11:28

Олігархи таємно готують нову партію на парламентські вибори - експерт

Олігархи таємно готують нову партію на парламентські вибори - експерт
Фото: www.unian.net

Політолог Володимир Бондаренко не виключає, що українські олігархи провели таємну зустріч. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Бізнес об'єднує навіть найзапекліших опонентів. Чи могли вони змовитися проти Порошенка? Скоріш за все, йшлося про їхні власні інтереси, які можна посилити, коли маєш позицію влади", - зазначив експерт.

За словами політолога, олігархи можуть створити власний політичний проект. "Лише партія дозволяє вибудовувати виборчі піраміди. Знайдуть якогось красунчика, який буде "нести прапор", а за ним уже приховуватимуть, кого захочуть. Це як у знаменитій політичній карикатурі, де вівця несе красивий прапор, а за нею вишикувалося стадо баранів", - наголосив Бондаренко.

"Влада натякнула деяким олігархам, що для них не буде "теплої ванної". Вони могли подумати, що лише об'єднавшись, зможуть боротися за власні інтереси. Націлюються вони на парламентські вибори, бо до місцевих партію не розкрутять. Не виключено, що на позачергові. У нас зазвичай, щоб розхитати човен, все роблять на осінь", - зауважив він.

Нагадаємо, народний депутат з "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко заявив, що українські олігархи провели таємну зустріч, на якій шукали спільне рішення, як впливати на владу.

Зараз ви читаєте новину «Олігархи таємно готують нову партію на парламентські вибори - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути