субота, 31 травня 2014 09:05

Олігархи уникнуть відповідальності - Басараб

Олігархи уникнуть відповідальності - Басараб
фото: www.podoliya.in.ua

Олігархи стали затребуваними після перемоги на президентських виборах Петра Порошенка. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів політолог Михайло Басараб.

"Ганна Герман заявила, що Порошенко домовляється з Ахметовим. Ніби у Київ повернувся Фірташ. Олігархи затребувані в нових умовах. Порошенко зробить ставку на співіснування бізнесових і політичних еліт, як свого часу діяли Ющенко, Янукович", - зазначив експерт.

За його словами, правління Порошенка буде менш свавільним, ніж Януковича.

"Рівень нахабства знизиться. Це впливатиме на тривалість його перебування на найвищій державній посаді. Якщо все робитиме культурно, може досидіти п'ять років. Перемогою Порошенка Майдан захлинувся. Люди значно краще усвідомлюють те, чого хочуть, ніж хто може виражати їхні інтереси", - наголосив Басараб.

Він вважає, що Порошенко отримає лояльність олігархів.

"Також новий президент отримає підтримку їхніх медіа-ресурсів, фінансову підтримку. Буде гарантія відносного спокою на Сході. Олігархам залишать бізнес, вони уникнуть відповідальності за співпрацю з режимом Януковича. Якщо когось і покарають, то з тих, прізвища яких ми не знаємо", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Олігархи уникнуть відповідальності - Басараб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути