вівторок, 04 жовтня 2011 15:17

Охоронці з кортежу Азарова матюкаються і б'ють на ходу "й...ні" машини

Охоронці з кортежу Азарова матюкаються і б'ють на ходу "й...ні" машини

Президент Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров давно взяли собі за звичку вишиковувати уздовж траси працівників ДАІ, котрі перекривають для них рух, змушуючи таким чином водіїв приватних авто та увесь громадський транспорт стояти по півгодини і чекати.

Якось влітку Азаров пообіцяв їздити, як усі. Водії були шоковані - кортеж прем'єр-міністра у загальному потоці їде з усіма. "Зроблено це було для того, щоб не робити зайвих перешкод для автомобільного руху у столиці, який достатньо складний", - пояснив тоді таке рішення Азарова його речник Віталій Лук'яненко.

Та надовго Азарова не вистачило. Вже за місяць його кортеж зафіксували на зустрічній смузі перекритої набережної.

Коли перекрити рух не вдається, прем'єрська автоколона вривається у загальний рух із сиренами і проблисковими маячками. Охорона розганяє водіїв у гучномовці: "9672, вправо поехали!".

Відразу вправо завернути не завжди вдається, тоді "сторожеві пси" Азарова повторюють свою команду, але вже з нецензурними словами: "Водитель е..ной "тойоты" 9672, вправо принимаем!!!"

Щойно автомобіль перелаштовується на вільну смугу, машина із супроводу Азарова наздоганяє, з вікна витягується працівник ДАІ та з усієї сили б'є жезлом по дверях. Інша автівка із кортежу притискає "тойоту", створюючи аварійну ситуацію.

Далі із останнього мікроавтобуса кортежу на ходу витягується "боєць" та з розмахом б'є по боковому дзеркалу "тойоти", вивертаючи його в інший бік.

"Бачили, як розганяють стадо свиней? Нічого не нагадує? Жодних сумнівів немає - Микола Азаров у курсі того, як по-хамськи розчищають йому дорогу. Вважаємо це актом виховання громадян від охорони прем'єр-міністра", - заявили на ТВі.

Зараз ви читаєте новину «Охоронці з кортежу Азарова матюкаються і б'ють на ходу "й...ні" машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути