неділя, 04 листопада 2012 11:28

Одеський суд скасував перемогу "ударівця" на 183 окрузі

Одеський суд скасував перемогу "ударівця" на 183 окрузі
Кандидат від "УДАРу" Андрій Путілов переміг на окрузі зі значною перевагою - понад 5 тисяч голосів. Фото: pik.ua

Партія влади продовжує використовувати судову систему як інструмент корекції результатів волевиявлення громадян України, заявляє партія "УДАР" Віталія Кличка.

Як підкреслює прес-служба партії, "ці випадки, на жаль, набувають масового поширення".

Як приклад такого ганебного "кривосуддя" автори заяви називають рішення Одеського апеляційного адміністративного суду, який у суботу скасував результати народного волевиявлення в одномандатному виборчому окрузі №183, де зі значною перевагою (більш 5 тисяч голосів) переміг кандидат від "УДАРу" Андрій Путілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія "УДАР" могла набрати 40%. Політолог пояснив, чому Кличку це не вдалося

"Ми розуміємо, що кандидат від Партії регіонів Василь Федін ніяк не може змиритися зі своєю поразкою на виборах, але це не привід творити беззаконня і нехтувати вибором громадян України шляхом прийняття сумнівних судових рішень", - зазначають в "УДАРі".

"У зв'язку з цим партія "УДАР" Віталія Кличка, розуміючи, що в Україні не залишилося інститутів, які здатні захистити результати народного волевиявлення, звертається до представників місій міжнародних спостерігачів, послів іноземних держав із проханням взяти ситуацію в ОВО №183 під контроль і своїм авторитетом не допустити ревізії результатів вибору громадян України, а також попередити діючу владу, що подальші спроби зазіхання на владу народу, що виражаються, зокрема, у спробі коригувати результати голосування через суди, можуть призвести до міжнародної ізоляції України", - підкреслюється в повідомленні прес-служби.

Зараз ви читаєте новину «Одеський суд скасував перемогу "ударівця" на 183 окрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути