четвер, 15 вересня 2011 11:42

Ображений Москаль відкликав законопроект про амністію Тимошенко та Луценка

Ображений Москаль відкликав законопроект про амністію Тимошенко та Луценка

Народний депутат Геннадій Москаль відкликав з Верховної Ради України законопроект про амністію екс-прем'єра Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Тепер нардеп проситиме колег по парламенту амністувати тільки Луценка, розповів він "Коментарям".

Коментуючи заяву народного депутата від "БЮТ-Батьківщина" Андрія Сенченка про те, що його політична сила не буде підтримувати законопроект щодо амністії Луценка і Тимошенко, Москаль заявив: "Мене образила заява Сенченка. Бо завтра знайдеться інша людина, яка скаже, що я діяв за завданням Каддафі чи ЦРУ ".

"Тому я відкликав законопроект і відправив його на доопрацювання. Його буде прописано тільки під Луценка, під його хворобу. Я вже не буду зв'язуватися з "БЮТ-Батьківщиною". У мене особиста повага до лідера (Юлії Тимошенко), але немає поваги до деяких депутатів. Загалом, заява Сенченка викликана недоброзичливим ставленням його до мене", - констатував народний депутат.

Нагадаємо, Верховна Рада зареєструвала законопроект Москаля про амністію Тимошенко і Луценка.

У свою чергу, деякий депутати з опозиції ініціативу не підтримали, мотивуючи це тим, що амністія означатиме, що Луценко і Тимошенко винні, а це не так.

Такої ж думки дотримується і "бютівець" Сенченко. "На мій погляд, це чергова тема запущена з Банкової. І мета якраз дискредитація, створити таку атмосферу, начебто Тимошенко і Луценко винні, але їх влада простила. Однозначно, така позиція прийнята не буде", - уточнив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Ображений Москаль відкликав законопроект про амністію Тимошенко та Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути