понеділок, 30 листопада 2015 17:39

Антикорупційним прокурором став Холодницький

Антикорупційним прокурором став Холодницький
фото: радіо Свобода

Генпрокурор Віктор Шокін підписав наказ про призначення Назара Холодницького антикорупційним прокурором.

"30 листопада генеральний прокурор Віктор Шокін своїм наказом призначив на посаду заступника генерального прокурора України - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького", - повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Холодницький народився у Львові 1985 року. Закінчив Львівський національний університет Франка з відзнакою. Є магістром права. Працювати почав 2006-го в органах прокуратури Київської області на посадах помічника, старшого помічника та старшого прокурора прокуратури Києво-Святошинського району. З березня по грудень 2014 року обіймав посаду старшого помічника першого заступника генпрокурора. З 22 грудня минулого року призначений першим заступником прокурора Автономної Республіки Крим, яку після окупації Російською Федерацією передислоковано до міста Києва.

Віктор Шокін вибирав серед двох претендентів. Крім Холодницького на цю посаду претендував 31-річний Максим Грищук. Він — прокурор Львівської прокуратури. Родом з Тернополя. На своїй посаді займався справами неповнолітніх. Рік воював в АТО в 81-й окремій аеромобільній бригаді. Зокрема, п'ять місяців захищав Донецький аеропорт.

Зараз ви читаєте новину «Антикорупційним прокурором став Холодницький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути