Ексклюзиви
понеділок, 04 березня 2013 16:25

Новий губернатор Львівщини обіцяє карати за корупцію
6

Фото: Фото: gazeta.ua

Сьогодні у сесійному залі Львівської обласної ради представили новопризначеного голову Львівської обласної адміністрації.

"Указом президента України № 115/2013 призначаю Шемчука Віктора Вікторовича головою Львівської обласної адміністрації", - сказав віце-прем'єр міністр України Костянтин Грищенко.

Урочистості розпочалися із запізненням на 15 хвилин. 2:45 у сесійному залі облради зібралося керівництво міста й області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепів від опозиції не пустили на суд у справі Тимошенко

Під час промови Грищенко зазначив, що колишньому губернатору знайдеться робота у органах виконавчої влади України.

"Основними пріоритетами були і будуть залишатися добробут мешканців, їхня безпека, робота на благо нашої держави, - сказав новопризначений голова. - Запевняю вас, що ніхто ніяких ані політично спонукальних, ані репресивних функцій виконувати не буде. Перед нами таких завдань ніхто не ставить і перед вами також ніхто ставити не буде. Водночас будуть жорстко каратися прояви корупції, здирництва і хабарництва. Я думаю, що ми запропонуємо громадськості новий формат взаємин між владою і громадою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль опублікував викривальний звіт тимчасової комісії ВР щодо Володимира Щербаня

Після представлення провели 5-хвилинний брифінг. "Я задоволений станом регіону, який передаю, - сказав Костюк. - Мою роботу на Львівщині ніколи не критикували. Зібрано майже півтора мільйона коштів на побудову дитячих будинків сімейного типу, у нас найкращий стан доріг в Україні, збудовано 6 навчальних закладів, здали 2 лікарні. Тому я задоволений станом у регіоні".

На питання з чого розпочне роботу Шемчук сказав що спершу розбереться із роботою попередників. Журналістам не дали змоги задати питання ні колишньому ні новому голові ОДА.

Зараз ви читаєте новину «Новий губернатор Львівщини обіцяє карати за корупцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути