четвер, 10 січня 2013 11:21

Новий Голова СБУ працював на "КДБ" і ненавидить журналістів - переписка

Ще недавно новий глава СБУ Олександр Якименко вживав замість СБУ абревіатуру КДБ, хотів гнати журналістів "поганою мітлою" і засмучувався через реорганізацію російської армії. Редакція ТВі натрапила на переписку форуму Єйського вищого військового авіаційного училища (ЄВВАУ), в якому свого часу навчався новопризначений голова Служби безпеки України.

Перший запис Якименка на форумі датований 16 квітня 2006 року. Він розповідає про те, чим займався після випуску з училища. А згадуючи про управління Служби безпеки України в Донецькій області, вживає... абревіатуру КДБ.

"Після випуску служив у Монголії (Чойбаслан), вивели у Крим (Гвардійське), закінчив ВПА в 97-му, звільнився у 98-му. Зараз у Донецьку в КДБ", – повідомив Якименко.

 

Коментуючи одну з авіакатастроф, Олександр Якименко негативно відгукується про журналістів і каже, що працівників ЗМІ треба гнати від армійських справ "поганою мітлою".

 

В одному з дописів Якименко ще раз коментує своє розчарування у військовій службі. Щоправда, його смуток пов'язаний не з уболіванням за українське військо, а за... російське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арбузов особисто контролюватиме проходження урядових законопроектів у Раді і не боїться звітувати

"А тепер про сумне. 1 серпня цього року (2009-го) на 72 році життя припинив своє існування Червонознаменний Севастопольський ордена Кутузова ІІІ ступеня 43-й ОМШАП. Зараз готується до передачі знамена. На основі полку тепер існує база. Ось так наші цивільні керівники керують МО", – поскаржився Якименко ще зовсім недавно, три роки тому, і за рік до стрімкого злету щаблями СБУ. Йшлося про розформування того самого полку у Гвардійському, в якому служив і сам Якименко.

Зараз ви читаєте новину «Новий Голова СБУ працював на "КДБ" і ненавидить журналістів - переписка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути