вівторок, 27 грудня 2016 19:00

"Ніякої локшини нам на вуха" - Тягнибок розповів, як повернути захоплені території

"Ніякої локшини нам на вуха" - Тягнибок розповів, як повернути захоплені території
Фото: espreso.tv

Україна може повернути Крим і Донбас лише повною блокадою.

Про це заявив лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок в інтерв'ю журналу "Країна".

"Укріплення війська, московська агентура, санкції для російського бізнесу, ніякої торгівлі з Москвою не повинно бути. Ніяких договорів про антрацит, про вугілля. Ніякої локшини нам на вуха, що це потрібно нам для того, щоб працювала українська економіка. Воду перекрити. Електрику перекрити. Газ перекрити. Все закрити, не їхати, не торгувати! Створити їм масу проблем. Це ми повинні робити. Це фактор для перемоги", - сказав Тягнибок.

Водночас політик наголосив, що миру через капітуляцію Україна не досягне. Необхідні конкретні дії, зокрема військові. Окрім того, треба посилити дипломатичний фронт.

"Максимальні санкції з боку міжнародного співтовариства. Заблокувати Путіну можливості поширювати свої позиції. Ви дивіться: вибори у Молдові – проросійський президент. У Болгарії – проросійський президент. У Франції другий тур виглядає так, що хтось буде з лояльних до Путіна. Ми опинимося в тій ситуації, що вчора Європа була нашим союзником, а сьогодні - союзником Росії", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: При владі - стара китайська підробка, не здатна на рішучі кроки

Росія у березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим і почала дестабілізовувати ситуацію на Донбасі. РФ постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння і направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська. Із середини квітня 2014 року в Луганській і Донецькій областях тривають бойові дії.

Повне інтерв'ю з Олегом Тягнибоком читайте в журналі "Країна" від 29 грудня та стежте за анонсами на Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Ніякої локшини нам на вуха" - Тягнибок розповів, як повернути захоплені території». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути