середа, 13 лютого 2013 18:21

"Ніхто не посмів би згадувати ім'я політичного титана Лук'янова у зв'язку із заборгованістю" - Чечетов

"Ніхто не посмів би згадувати ім'я політичного титана Лук'янова у зв'язку із заборгованістю" - Чечетов
Чечетов сумнівається щодо достовірності інформацію про заборгованість колеги. Фото: lenta-ua.net

Сумнівно, що хтось посмів би згадувати ім'я "політичного титана Партії регіонів" Владислава Лук'янова у контексті заборгованостей за квартиру. То ж, очевидно, що поширюючи таку інформацію, "жовті журналісти" заробляють собі на День Валентина.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп-"регіонал" Михайло Чечетов.

"Цей дім ще не переданий ЖЕКу. Договори ще не підписані. Про це говорить голова ОСББ. Каже, що не можуть чітко сказати хто, кому і що винен. Забудовник будував зі скандалом, досі ЖЕКу дім не передав. Тільки перший рік, як у домі підключили опалення. Дім безхозний. Коли буде зрозумілий юридичний статус дому, Лук'янов, ясна річ, заплатить", - стверджує він.

На думку Чечетова "жовта преса витягнула інформацію з підворіття і намагається використати її у боротьбі із політичним гігантом Партії регіонів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лук'янов заборгував за спожите тепло більше 11 тисяч гривень

"Серйозні речі на таке уваги не звертають, бо це дитячий лемент. Вони вже не знають що робити. Вони у такій паніці, у такій прострації. Не знають, що з Тимошенко робити. То вона їде на суд, то ні. Самі вляпалися у парламент. Тепер не знають, що із ним робити. Ми сказали, що всі вибори проведемо за мажоритарною системою і той, хто пиріжки у Верховній Раді їсть, їх точно там не буде. Бо це не робота - їсти пиріжки у парламенті. Тому хочуть і зганьбити Партію регіонів", - каже він.

Чечетов сумнівається щодо достовірності інформацію про заборгованість колеги.

"Невже хтось би дозволив собі його ім'я отак десь згадувати? Там підключили світло, не підключили, там незрозуміло, що робиться у темряві. Сам начальник ОСББ сказав, що даних про заборгованість ще немає. А в журналістів уже є, у жовтизни все є. Цікаво. Так журналістам, тим проплаченим, треба ж їм на Канари з'їздити. А тут ще й день закоханих. Треба комусь, коханій жінці подарувати щось. Йому сьогодні за це заплатили, а вже завтра він має, за що подарунок коханій купити. Не варто звертати на це увагу", - наголосив "регіонал".

Нагадаємо, депутат фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов став найбільшим боржником за спожите тепло в одному з престижних будинків Києва. Про це повідомив журналіст Сергій Лещенко у своєму блозі на "Українській правді". Лук'янов заборгував понад 11 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «"Ніхто не посмів би згадувати ім'я політичного титана Лук'янова у зв'язку із заборгованістю" - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути