середа, 18 березня 2015 15:04

Незалежний кримський канал АТР може зупинити трансляцію

Незалежний кримський канал АТР може зупинити трансляцію
ukurier.gov.ua

Кримськотатарський телеканал АТР припинить своє мовлення 1 квітня в тому випадку, якщо він не отримає реєстрацію як ЗМІ за російським законодавством.

Генеральний директор телеканалу Ельзара Іслямова розповіла, що Роскомнадзор в черговий раз залишив заявку про реєстрацію АТР без відповіді. За неофіційними даними, у відомстві послалися на нібито наявну невідповідність зазначеної в заявці інформації про власників юридичної особи даними, що фігурують в державному реєстрі.

"Таким чином, з 1 квітня ми будемо просто змушені припинити трансляцію програм ATR через відсутність правових підстав для здійснення телевізійного мовлення", - розповіла Іслямова.

26 січня співробітники кримського ОМОНу заблокували будівлю редакції кримськотатарського телеканалу, де проводилися обшуки в рамках розслідування кримінальної справи. Вона знаходиться у провадженні Слідчого комітету в Криму.

ATR - кримський телеканал, основна цільова аудиторія якого - кримськотатарське населення. 60% мовлення каналу ведеться російською мовою, 35% - кримськотатарською, 5% - українською.

Зараз ви читаєте новину «Незалежний кримський канал АТР може зупинити трансляцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути