пʼятниця, 03 червня 2016 11:36

"Ненавиджу Петра Олексійовича за те, що він називає святими словами абсолютно брудні речі" - нардеп Соболєв

"Ненавиджу Петра Олексійовича за те, що він називає святими словами абсолютно брудні речі" - нардеп Соболєв
radiosvoboda.org

Нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв порівняв президента Петра Порошенка з попередником Віктором Януковичем.

Про це він заявив у кулуарах парламенту одному із телеканалів.

"Ненавиджу Петра Олексійовича за те, що він називає святими словами абсолютно брудні речі. Робить все те, що робив Янукович. Тільки Янукович просто називав це зачисткою, а він це називає атестацією. Коли Янукович разом з Портновим у перший рік звільнив близько 800 суддів і домігся слухняності судової системи. Тепер це зроблять ще тотальніше", - сказав він.

За словами депутата, в рамках атестації судді, які ув'язнювали майданівців, отримують позитивне схвалення і рекомендацію далі працювати.

"Найстрашніше, що вчора записали в Конституції, це монополія на адвокатуру. Що тільки адвокати можуть представляти людей у судах. Бачу у цьому просто диявольский план. Адвокати було останнє, що вони не контролювали. Раніше людина могла запросити, як професійного адвоката зі свідотством, так і людину-правника на правах захисника. Тепер візьмуть під контроль організацію, що видає адвокатські свідотства. Заберуть свідотства у справжніх адвокатів. І залишать їх лише у слухняних людей. Нас чекає пекло. Бо прийдемо в суд, де вже залежний суддя, прокурор, слідчий і адвокат", - розповів парламентарій.

Також Соболєв заявив, що Генпрокуратура накинеться на Державне бюро розслідувань та НАБ. "Для того, щоб взяти їх під контроль, як це було в старі часи", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто як голосував за зміни до Конституції

Нагадаємо, вчора Верховна Рада проголосувала за зміни до Конституції щодо правосуддя. За це проголосували 335 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «"Ненавиджу Петра Олексійовича за те, що він називає святими словами абсолютно брудні речі" - нардеп Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути