пʼятниця, 15 червня 2012 15:32

"Немає ніякої альтернативної опозиції" - У Тимошенко назвали "Нашу Україну" групою Януковича

"Немає ніякої альтернативної опозиції" - У Тимошенко назвали "Нашу Україну" групою Януковича

У БЮТ-"Батьківщині" заявляють, що "Наша Україна" та Українська народна партія обслуговують інтереси чинного президента Віктора Януковича.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції БЮТ-"Батьківщина" Володимир Бондаренко, відповідаючи на запитання, чи суттєво знизить підтримку об'єднаної опозиції під час виборів альтернативна опозиція на базі двох вищезгаданих партій.

"Це не альтернативна опозиція. Це група обслуговування Януковича. Інакше я їх не можу кваліфікувати", - відзначив Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нашу Україну" проКОДили - Григорович

За його словами, "нашоукраїнцям" треба було іти до справжньої опозиції і домовлятись про співпрацю, "а не впиратись рогом".

"З боку об'єднаної опозиції робляться кроки на зустріч. Зокрема, Кличку ми говоримо: "Хочеш йти сам? Іди сам, але давай узгодимо дії". А тут же ніякої поступливості ні в одному питанні", - розповів "бютівець".

Він запевнив, що був досить тривалий час щирим прихильником Віктора Ющенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко йтиме з гаслами критики Тимошенко, Яценюка, Кличка — політолог

"Але він показав, як працює в Україні. Сьогодні він за гроші Кожари їде в Штати, переконує, яка погана ця опозиція. А як він вів себе на суді? Це аморально", - заявив нардеп.

"Це замовлення виконується для того, щоб відволікти певну частину виборців. Але насправді немає ніякої альтернативної опозиції. Ніхто з неї не сидить у в'язниці, нікого з неї не б'ють ніде і ніколи. Цим забирають голоси від справжньої опозиції", - резюмував Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «"Немає ніякої альтернативної опозиції" - У Тимошенко назвали "Нашу Україну" групою Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути