середа, 02 жовтня 2013 20:11

"Невеличка купка політичних хуліганів" намагалася зірвати засідання Київради - "регіонал" про опозицію

"Невеличка купка політичних хуліганів" намагалася зірвати засідання Київради - "регіонал" про опозицію
Владислав Лук'янов. Фото: vkurse.ua

Нардеп від фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов переконаний, що опозиційні сили під Київрадою сьогодні заважали роботі Київради, яка "вирішувала поточні проблеми щодо функціонування міста".

Про це в коментарі він сказав в Gazeta.ua.

"Це вже звичайна ситуація, коли політичні хулігани намагаються зірвати засідання органів місцевого самоврядування", - прокоментував сьогоднішні події під Київрадою нардеп.

Окрім того, він наголосив, що "дуже добре спрацювала міліція, особливо коли розвела між собою конфіліктуючі сторони". "Це функція "Беркуту" втручатися, та зупиняти бійки між різними громадськими та політичними організаціями. Він мусив це зробити, щоби не допустити безладу", - висловив думку нардеп від фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов.

Також, на думку нардепа від фракції Партії регіонів Владислава Лук'янова, опозиційні сили не знайшли підтримку населення через те, що вони не налаштовані на продуктивну роботу.

"Щодо протистояння — частина депутатів міської ради налаштована на те, щоби вирішувати поточні проблеми щодо функціонування міста, а є невеличка купка політичних хуліганів, які зовсім не налаштовані. До речі, громадськість їх не підтримала. Окрім людей, які дві години   постояли із прапорами від різних політичних сил, більше  ніхто до Київради не підійшов", - підкреслив нардеп від фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов.

Водночас, він наголосив, що "сьогодні Київрада працювала ефективно". "Було прийнято низку рішень, які потрібні для соціально-економічного розвитку, для прийняття змін до бюджету", - резюмував політик.

Нагадаємо, сьогодні, 2 жовтня біля будівлі Київської міськадміністрації, де відбувалося засідання Київської міськради, відбувалася акція за участю народних депутатів від опозиції та їхніх прихильників. В ході акції виникла сутичка між протестувальниками та правоохоронцями.

За заявою депутатів і співробітників міліції відкрили чотири кримінальні провадження у зв'язку з подіями, що відбулися в середу вранці під будівлею Київської міськадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «"Невеличка купка політичних хуліганів" намагалася зірвати засідання Київради - "регіонал" про опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути