четвер, 09 серпня 2012 21:55

Не вірю, що у Януковича-молодшого немає жодної машини - Ляшко

Не вірю, що у Януковича-молодшого немає жодної машини - Ляшко
Фото: liga.net

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко нарікає, що родичам політиків у Верховній Раді не місце.

Про це він заявив Gazeta.ua, коментуючи опубліковану декларацію сина президента Віктора Януковича-молодшого, згідно якої у власності майстра спорту з авторалі немає жодного авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Януковича-молодшого немає особистої машини - нардеп взяв матеріальну допомогу

"Як казав класик – не вірю, - каже Ляшко. - Це неправильно, коли діти та родичі політиків йдуть у політику. Там у Верховній Раді  має бути не рідня, яка між собою родичі, а по різних фракціяї розбігаються. Побудували кланову систему, через яку діти з простих сімей вибиться не можуть".

Депутат каже, можливості мають надаватися молодій людині не через "волохату руку",  а за голову на плечах.

"В мене у списку рідні немає. Хоча казали, що його буде очолювати моя дружина – це принципово. Інші кандидати також не ведуть сім'ї свої на вибори.  Кожен повинен мати право себе реалізувати не через те, що у нього волохата рука, чи батьки, а тому, що голова на плечах.  Це має бути головний критерій.  На жаль, ми живемо у такій країні, коли знання, бажання та розум не мають жодного значення", - зауважив політик.

Нагадаємо також, що у декларації сина президента значиться 35 тисяч гривень матеріальної допомоги. Ляшко наголошує, що депутатам матеріальна допомога не потрібна і сам він на за нею ніколи не звертався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада залякує Кучму, щоб вести виборчу кампанію через адмінресурс його оточення — Таран

"Депутати найменше потребують сьогодні матеріальної допомоги.  Але там і система ідіотська побудована. В мене в декларації теж записана якась матеріальна допомога. Вони нараховують зарплату вже з цією допомогою. Мене не питають, чи вона потрібна. Тобто я отримую гроші, думаю, що зарплата, а там виявляється сидить ще ця матеріальна допомога. Тому я не думаю, що він свідомо брав цю матеріальну допомогу. Очевидно, як завжди нарахували", - припустив політик.

Зараз ви читаєте новину «Не вірю, що у Януковича-молодшого немає жодної машини - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути