четвер, 01 листопада 2012 14:17

Не варто завчасно радіти перемозі, якщо пораховано 100% протоколів - Данилюк

Не варто завчасно радіти перемозі, якщо пораховано 100% протоколів - Данилюк
Олександр Данилюк. Фото: www.spilnasprava.com

Не варто завчасно радіти перемозі, якщо пораховано 100% протоколів. Адже конкурент може подати до суду, а той у свою чергу зобов'язати перерахувати бюлетені вручну. Про це повідомив Gazeta.ua координатор "Спільної справи" Олександр Данилюк.

"По суті, те що відбувається в Києві має резонанс лише тому, що тут зосереджені засоби масової інформації, міжнародні спостерігачі, тощо. Про ситуацію у Ржищеві, де балотується Уляна Мостіпан, ніхто практично нічого не знає. Тому, що це за 100 кілометрів від Києва і ніхто туди їхати не буде. А ситуація там чи не гірша за ту, яка на окрузі у Гереги. Однак Уляна Мостіпан як чинний народний депутат може себе захистити хоч якось і без залучення медійників. А на багатьох інших округах, де ситуація така ж, кандидати не мають навіть таких можливостей. То не дивно, що там з допомогою фальсифікацій перемагає Партія регіонів. Сьогодні можна говорити про те, що крім Галичини і Києва, і у всіх інших регіонах перемагає Партія регіонів і її висуванці. Що стосується Рівненської області, то там ще вчора була більш менш рівна ситуація, а сьогодні вже вона починає змінюватися. Є там Микола Сорока, який переміг від Партія регіонів, і декілька провладних висуванців, які ще мають усі шанси уточнити протоколи", - каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" вже судиться на 10 округах через результати виборів

Данилюк упевнений - надмірної радості від того, що вже пораховано 100 процентів протоколів, а отже це перемога, не має бути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окрузі Левченка-Пилипишина рахувати голоси можуть ще дві доби

"Це абсолютно не точні речі, вони можуть бути переглянуті, і змінені. Крім системи виборчих комісій ще залишаються суди, які можуть вирішити питання необхідності у ручному режимі перерахувати бюлетені. Чому затягується перерахунок?За цей час насправді міняється мішки з бюлетенями, туди вкидають необхідну кількість за провладних кандидатів. Зараз ми вже бачимо, що Партія регіонів готова до перерахунку. Вони навіть наполягає на цьому підштовхує до того, зокрема на Вінничині", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Не варто завчасно радіти перемозі, якщо пораховано 100% протоколів - Данилюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути