четвер, 30 травня 2013 13:30

Не варто займатися піаром за два роки до виборів — нардеп про єдиного кандидата

Не варто займатися піаром за два роки до виборів — нардеп про єдиного кандидата
Сергій Сас. Фото: day.kiev.ua

Колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко може бути єдиним кандидатом від опозиції на президентських виборах 2015 року, і це би було закономірно, проте не варто говорити про це за два роки до виборів.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Сергій Сас.

"А який сенс зараз висувати? Треба працювати. Треба виконувати програмні положення політичних партій, які представляють опозицію перед виборами. А до виборів є ще час. Я думаю, що Тимошенко може бути єдиним кандидатом від опозиції на президентських виборах 2015 року, і це би було закономірно", - розповів він.

Проте, він наголосив, що зараз вирішувати це питання зарано: "Зараз треба лише працювати. В політиці не може просто так щось статися зараз, політикою треба займатися. Вона динамічна, тому ніхто не може передбачити, що буде сьогодні, завтра, через рік".

Окрім того, він наголосив, що "зараз займатися піаром за два роки до виборів — це не правильно. Тому, думаю, що Юлія Володимирівна абсолютна права".

Нагадаємо, колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко підтримує рішення Об'єднаної опозиції не висувати єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах 2015 року в першому турі, бо це може бути "вкрай шкідливо для перемоги".

Зараз ви читаєте новину «Не варто займатися піаром за два роки до виборів — нардеп про єдиного кандидата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути