понеділок, 22 грудня 2014 12:16

Назарбаєв запевнив Порошенка у підтримці Україні

Назарбаєв запевнив Порошенка у підтримці Україні
УНІАН

Президент Петро Порошенко зустрівся з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим, який відвідує Україну з робочим візитом.

Про це повідомляє сайт президента.

Порошенко подякував Назарбаєву за його чітку позицію щодо незалежності і територіальної цілісності України. "Я дуже вдячний за тверду і послідовну позицію на підтримку незалежності та територіальної цілісності України", – наголосив він.

В свою чергу президент Казахстану привітав Україну з успішно проведеними демократичними виборами і висловив готовність усіляко сприяти відновленню економічної співпраці між нашими країнами та пришвидшенню мирного процесу на Донбасі. "Проведення успішних виборів і формування нового уряду – це ваш успіх, пане президенте, і я вас вітаю з цією перемогою", – наголосив він. Назарбаєв підкреслив важливість дотримання Мінського формату і висловив готовність долучитися до процесу мирного врегулювання.

Сьогодні також відбудеться зустріч президентів у розширеному складі.

Зараз ви читаєте новину «Назарбаєв запевнив Порошенка у підтримці Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути