субота, 13 лютого 2016 22:16

НАТО чекає від України реформ у сфері безпеки

НАТО чекає від України реформ у сфері безпеки
inosmi.ru

Прем'єр-міністр Норвегії Ерна Сульберг запевнила, що НАТО допомагає Україні в реформуванні Збройних сил та сподівається, що Україна впорається з цим завданням.

"Ми підтримуємо Україну економічно, ми намагаємося її підтримувати у військовій сфері в частині реформи ЗСУ", - сказав вона під час Мюнхенської конференції з безпеки в суботу, передає Інтерфакс-Україна.

За її словами, НАТО зацікавлене в тому, щоб Україна впоралася з викликами і здійснила реформи для зміцнення своєї безпеки.

"Ми повинні підтримати Україну, я згодна. Але є величезна необхідність в Україні проводити реформи. Вони проводяться, потрібно їх продовжувати", - зазначила прем'єр-міністр.

Нагадаємо, з 12 по 14 лютого у Мюнхені проходить конференція з безпеки. На ній присутній Петро Порошенко. Росію представляє прем'єр Дмитро Медведєв, Польщу - президент Анджей Дуда, США - державний секретар Джон Керрі.

Зараз ви читаєте новину «НАТО чекає від України реформ у сфері безпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути